Gecertificeerd worden in een online apotheektechnicusschool

Om apothekerstechnicus te worden, is een certificeringsprogramma aan een door de staat erkende school vereist. Sommige scholen vereisen mogelijk dat je een High School Diploma of GED hebt, maar de meeste vereisen alleen dat je een toelatingsexamen doet. Dit is om ervoor te zorgen dat u op het juiste opleidingsniveau zit.

Apotheektechniek heeft meer taken dan een apotheekhulp en er zijn in dit geval meer kansen. Dit is nog een reden waarom steeds meer mensen ervoor kozen om een apotheektechnische opleiding te volgen. Het is ook belangrijk dat wanneer u de cursussen van een apotheektechnicusschool voltooit, u ook slaagt voor een examen en uw certificering behaalt. Op deze manier zal het voor u veel gemakkelijker zijn dan Amoxcilline kopen voor anderen om aan een baan te komen. Dit soort werk is nodig vanwege de toename van de bevolking en vanwege het groeiende aantal ziekenhuizen.

Certificering bij de National Pharmacy Technician Certification Board kan het salaris van uw apothekerstechnicus verhogen. De salarissen zullen ook variëren, afhankelijk van de werksituatie. Het Bureau of Labor Statistics meldt bijvoorbeeld dat degenen die in algemene medische of chirurgische ziekenhuizen werken gemiddeld per uur verdienen, terwijl degenen die in een warenhuisapotheek werken gemiddeld per uur verdienen.

Volgens de Medical Association is het gemiddelde jaarlijkse startsalaris voor een apothekerstechnicus. Ga voor meer informatie over de salarissen van Pharmacy Tech naar deze link op het Bureau of Labor Statistics

De werkgelegenheid voor apothekerstechnici zal naar verwachting veel sneller toenemen dan gemiddeld. De kansen op werk zijn naar verwachting goed. Dit komt door de toenemende oudere bevolking die een grote hoeveelheid voorgeschreven medicijnen gebruikt. Bovendien zal er, naarmate de wetenschappelijke vooruitgang voor de behandeling van aandoeningen doorgaat, meer apotheektechnologie nodig zijn om aan een groeiend aantal recepten te voldoen.

Hoe vind ik een goede online apotheektechnicusschool?

*Vergelijk programma’s op verschillende scholen en onthoud dat programma’s in lengte variëren, afhankelijk van locatie, kosten en studierichting.

*Overweeg om één of meerdere scholen te bezoeken en vrijblijvend informatie aan te vragen.

* Zoek online naar Pharmacy Tech-scholen bij u in de buurt met behulp van uw postcode.

*Overweeg om online te studeren en je studie vanuit huis af te ronden.

Voor degenen die een carrière als apotheektechnicus nastreven, worden cursussen in biologie, scheikunde, gezondheid en wiskunde aanbevolen, maar niet vereist. Studiegebieden zijn onder meer medische en farmaceutische terminologie, farmaceutische berekeningen, het bijhouden van apotheekdossiers, farmaceutische technieken en farmaceutisch recht en ethiek. Hoewel niet vereist, wordt certificering aangeboden via de National Pharmacy Technician Certification Board. Desalniettemin, als je bent afgestudeerd aan een apotheektechnische school, heb je niet dezelfde kansen op een goede baan als wanneer je ook een certificering zou behalen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.