Online zakelijke ideeën en hoe u deze kunt promoten op Instagram

Toen Instagram in 2010 werd gelanceerd, dacht niemand dat het gebruikt kon worden voor e-commerce of om bedrijven te promoten. Het was puur voor het delen van foto’s onder vrienden in een kring. Ze hebben het niet eens geoptimaliseerd voor Vinyadmedia Sociaal Netwerk analyse, omdat het voor de lol is gemaakt en niet voor zaken. De tijden zijn echter veranderd en nu bijna elk medium dat bestond zakelijk kan worden gebruikt, geldt hetzelfde voor Instagram. Hier zijn enkele manieren waarop u het platform kunt laten werken in het voordeel van uw bedrijf.

Doe moeite om volgers te werven. Of uw Instagram-bedrijf zal werken of niet, hangt sterk af van uw bereik, of in dit geval uw Instagram-volgers. Zorg ervoor dat mensen je berichten zien, en om dit te laten gebeuren, moet je ervoor zorgen dat ze je eerst volgen. Er zijn veel manieren om dit te doen: u kunt een promo houden waarbij ze u moeten volgen, of u kunt uw berichten interactief maken zodat deze verschijnen in de activiteitenfeed van het netwerk van de mensen die u volgen. Als je eenmaal een goede basis hebt, kun je nu meer mensen verleiden met goede content.

Gebruik de functies van de app en andere apps die Instagram kunnen hosten om de bekendheid van uw pagina te vergroten. Ten eerste zijn er verschillende apps waarmee je berichten van je volgers opnieuw kunt plaatsen en vice versa. Door creatieve en nieuwe zakelijke ideeën te gebruiken, plus uw boeiende inhoud, kunt u ervoor zorgen dat mensen uw berichten opnieuw plaatsen en op deze manier kunnen hun volgers op de hoogte worden gebracht van uw pagina. Evenzo, als u goede feedback over uw producten krijgt van een van uw patrons, kunt u dit opnieuw plaatsen. Door hashtags op uw berichten te gebruiken, kunt u ook de berichten bijhouden van gebruikers die u niet volgt.

Vergroot het bereik van je Instagram-berichten en -video’s door ze op andere platforms te plaatsen. Als u ook een officieel account heeft op andere sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter, kan dit u helpen meer volgers te krijgen vanwege de grotere zichtbaarheid van uw pagina. Aan de andere kant, als Instagram het enige platform is waarop je aanwezig bent, kun je deals sluiten met bloggers of andere online influencers, zodat ze jouw inhoud op hun blog of Twitter kunnen insluiten zodat hun fans en volgers het kunnen zien.

Met meer dan honderd miljoen gebruikers en een bijna oneindig aantal online zakelijke ideeën, is een in het oog springend feit dat Instagram een platform is met veel potentieel voor uw bedrijf. Verander dit potentieel in een echt voordeel door zo snel mogelijk een officieel account voor uw bedrijf aan te maken. Vergeet de zojuist genoemde richtlijnen niet!

Best Online Travel Business opent de deur naar een bedrijf dat u overal kunt beheren, zelfs als u op reis bent. Ontdek de baanbrekende zakelijke mogelijkheid die inkomsten opbouwt zonder enige speciale vaardigheden, kennis of knowhow, van welke aard dan ook. Ontdek hoe een professor en voorzitter van de raad van bestuur van USV-JSC zijn weg vond om geld te verdienen met dit bedrijf.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.