Schoenen met hoge hakken – Hoe loop je in schoenen met hoge hakken

Black patent pumps 13 cm SEDUCE-317 slingback pleaser pumps with pointed toe

Door schoenen met hoge hakken te dragen val je altijd op. Als je dit soort schoenen draagt, voel je je niet alleen langer, maar zie je er ook dunner uit dan normaal. Je vrouwelijkheid is niet te stoppen. Lopen op hoge hakken is echter geen natuurlijk talent – het vereist oefening en vaardigheden. We classificeerden het meestal als elke hakhoogte van meer dan 3 of 4 inch zonder platform. Er zijn veel manieren om op deze schoenen te leren lopen.

1. Draag uw schoenen met hoge hakken op een vlakke ondergrond of draag ze in het begin rond uw huis. Na verloop van tijd ga je je er steeds visit https://www.heels-high.nl meer aan aanpassen. U kunt zich op uw gemak voelen en zelfs vergeten dat u een paar schoenen met hoge hakken draagt. Als je het voor de eerste keer draagt, draag je het beter minder dan een uur.

2. Als je het voor het eerst draagt, kun je een paar hoge platformschoenen of hoge sleehakken kiezen. Ze zullen je het comfort en de balans geven. Na verloop van tijd kunt u later proberen de naaldhak te dragen en voelt u zich niet meer onprettig.

3. U kunt in het begin in babystapjes of langzame stappen lopen. Zorg ervoor dat je niet op de grond valt. Je zou de meest comfortabele houdingen moeten ontdekken tijdens het lopen.

4. Kies de juiste schoenen. Zorg ervoor dat de schoenen goed bij je passen. Stiletto schoenen met hoge hakken zijn echt sexy en vol vrouwelijkheid, maar als je een maatje kleiner of groter kiest; uw voeten kunnen later ernstig gewond raken.

5. U kunt schoenen met hoge hakken en brede neus kiezen die comfortabel zijn en gemakkelijk lopen. Kies een stijl die aan uw smaak en eisen voldoet en volg niet de huidige mode die op dit moment niet bij u past.

6. Geef je voeten rust na een uur wandelen op schoenen met hoge hakken. Ga om de twintig minuten zitten en trek je schoenen niet uit, hierdoor wordt de pijn alleen maar erger.

7. Je moet elke dag oefenen. U kunt uw schoenen bijvoorbeeld elke dag een paar uur in huis dragen voordat u ze verslijt. Je moet ook slijtplekken aan de onderkant toevoegen, zodat ze minder glad zijn.

8. Voor het eerst een paar kwaliteitsschoenen kopen. Een paar schoenen met hoge hakken van goede kwaliteit is beter voor je voeten, vooral als je ze voor het eerst draagt, anders zal het lange tijd erg slecht voor je voeten zijn.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.