Waar u op moet letten bij het kopen van een verwarmd hondenbed

Een bontjas helpt de kou buiten te houden, maar soms is het niet genoeg voor uw hond, vooral als hij/zij ouder is, artritis heeft of herstellende is van een ziekte of operatie. Of uw hond nu kort of lang haar heeft, koude winternachten en -dagen kunnen hem koud maken. Een verwarmd hondenbed kan het antwoord zijn om uw hond te helpen warm en gezellig te blijven, zelfs in het holst van de winter.

Er zijn veel verwarmde Verwarmde bodywarmer hondenbedden beschikbaar op internet en in winkels. Sommige zijn beter dan andere. De belangrijkste factor is veiligheid. Als u op zoek bent naar een, dan is dit waar u op moet letten:

Het verwarmde hondenbed moet UL- en CUL-gecertificeerd zijn om de veiligheid te garanderen en idealiter een met staal omwikkeld koord hebben voor het geval uw hond kauwt.
Dubbele thermostaten hebben de voorkeur om automatisch een constante temperatuur te garanderen; 102 graden is een optimale temperatuur voor honden. Zoek naar een verwarmd bed dat een volledige, variabele warmteregeling biedt. Hierdoor regel je snel en eenvoudig de warmte van uit naar volle temperatuur.
De beste verwarmde bedden hebben een verwarming die de oppervlaktetemperatuur van het bed ongeveer 12 tot 15 graden boven de omgevingstemperatuur houdt. Wanneer uw hond op bed ligt, stijgt de temperatuur tot een behaaglijke 102°. Doordat de verwarming van de warmere inzet pas opwarmt als je hond op bed ligt, verspil je weinig energie. Afhankelijk van de grootte van het bed verbruiken de meeste verwarmde bedden 6-13 watt.
Zoek naar een bed met een verwijderbare verwarmingsinzet, zodat je het bed kunt wassen en het hele jaar door kunt gebruiken zonder de hitte.
Lees de productinformatie goed door. Sommige verwarmde bedden zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis, terwijl andere bedden, zoals verwarmde kennelmatten, geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.
Verwarmde hondenbedden zijn er in verschillende stijlen. Ze omvatten orthopedische verwarmde bedden met dik orthopedisch schuim om gewrichten te dempen en drukpunten te verminderen; bedden in kussenstijl met verwarming erin; halfronde verwarmde kussens in iglo-stijl om in iglo-hondenhokken te passen; verwarmde, ovale bedden voor kleine honden en honden van speelgoedrassen; en verwarmde kennelmatten voor gebruik buiten. Een andere optie is een thermogolfoven voor hondenmanden in de magnetron. Je verwarmt gewoon de verwarmer in je magnetron en legt hem in de mand van je hond. Het wordt zacht en buigzaam als het wordt opgewarmd. Goede hebben twee kanten voor instelbare warmte, zijn gemaakt van niet-giftig materiaal en blijven tot 12 uur warm. Gebruik nooit een menselijk verwarmingskussen voor uw hond. Ze zijn ontworpen om bovenop het lichaam te worden geplaatst en niet om erop te worden gelegd. Verwarmingskussens voor mensen worden veel heter dan de lichaamstemperatuur van een hond en kunnen letsel veroorzaken.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.