Waarom u vegetarisch hondenvoer voor uw hond zou moeten kopen

Dit is slechts een van de vele voorbeelden, en veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben veel te zeggen over de voordelen van vegetarisme voor honden. Volgens hondeneigenaar Savita Mehra heeft vegetarisch hondenvoer wonderen verricht als het gaat om het genezen van een opgeblazen gevoel en winderigheid bij haar mopshond, Vanessa. Het duurde even voordat ze op de verandering in dieet reageerde, maar Mehra’s verbetering was op zijn zachtst gezegd opmerkelijk genoeg.

Verschillende onderzoeken en observaties hebben aangetoond dat biologische hondensnoepjes en veganistische diëten de meeste ziekten voorkomen die verband houden met de consumptie van dierlijke producten en die mensen evenveel treffen. Deze omvatten kanker, hartaandoeningen, botproblemen, allergieën en nierschade. Talrijke gevallen van besmet vlees dat wordt gebruikt als hondenvoer kopen, zijn aan het licht gekomen. Een gezond dieet voor honden zijn vegetariërs kunnen de voedingsbehoeften van uw hond in evenwicht brengen, en in sommige gevallen zijn slechts een paar extra supplementen nodig. De meeste vegetarische hondenvoeding wordt geleverd in specifieke formules op basis van leeftijd, grootte en andere overwegingen, waardoor ze een geweldige optie zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Bij het online kopen van hondenvoer is het belangrijk om te onthouden dat er niets ongewoons is aan het schrappen van vlees uit het dieet van uw hond. Er is geen kwaliteitsgarantie met betrekking tot niet-vegetarische huisdiertraktaties. Als het gaat om het elimineren van alle mogelijke ziekterisico’s, is vegetarisch eten altijd de beste keuze! Kies bij een bezoek aan een dierenwinkel voor producten met gezonde ingrediënten. Deze ingrediënten omvatten:

  • Bruine rijst: een complex koolhydraat dat de spijsvertering bevordert
  • Havermout: het is glutenvrij en ongelooflijk gezond.
  • Gerst: Biedt veel energie en vezels
  • Groene erwten: een rijke bron van natuurlijke vezels en koolhydraten
  • aardappel eiwit

L-carnitine en taurine-aminozuren

Hondenvoerreuzen vertellen nooit het verhaal achter hun vleesproducten. Er is geen garantie voor veiligheid en uw hond zal in de meeste gevallen niet kunnen genieten van een bevredigend, gezond stuk. In schokkende gevallen worden producten die van de reguliere markt worden afgewezen, meestal gebruikt voor huisdiervoeding, inclusief ziek of dood vee dat niet door inspecties en andere kwaliteitscontroles komt. Groeihormoon wordt vaak in vee geïnjecteerd en dit zal zeker in de bloedbaan van de hond terechtkomen en soms grote schade aanrichten.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.